Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kylie Minogue má za sebou chemoterapiu

Kylie sa chystá podporiť výskum rakoviny, s ktorou aj sama bojuje. Zobraziť galériu (14)
Kylie sa chystá podporiť výskum rakoviny, s ktorou aj sama bojuje.

PARIS - Speváčka Kylie Minogue sa chce začiatkom októbra po prvýkrát zúčastniť na spoločenskej akcii od mája tohto roku, keď jej vyoperovali nádor. Ukázať sa chce na dobročinnom bále, ktorý organizuje britská nadácia pre výskum rakoviny prsníka.

Kylie začiatkom septembra absolvovala poslednú kúru chemoterapie, ostala bez vlasov a necítila sa dobre. Speváčka sa však nevzdáva. Usilovne cvičí, aby posilnila svoje ochabnuté svalstvo a čaká na výsledky liečby. Tie sa dozvie do dvoch mesiacov po ukončení chemoterapie.

Na bál do Londýna by ju 7. októbra mal sprevádzať jej francúzsky priateľ Olivier Martinez. "Kylie sa rozhodla, že príde. Je to pre dobrú vec a ona dúfa, že bude mať dostatok síl, aby tam mohla prísť," cituje britská tlač zdroj z okolia popovej speváčky.

"Je to tvrdá bojovníčka, ktorá chce pomôcť pri získavaní peňazí na výskum zákernej choroby," uvádza zdroj. Nie je však pravdepodobné, že Kylie na bále v hoteli Dorcester aj niečo zaspieva, dodáva zdroj. Takisto asi 23. októbra neodletí do rodnej Austrálie, kde ju navrhli na cenu Najlepšia umelkyňa. (red, foto keystone)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu