Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Toto tu ešte nebolo: Úplne plešatá misska!

Kayla Martell Zobraziť galériu (3)
Kayla Martell

LAS VEGAS – Vlasy koruna krásy? Zabudnite! V USA majú na hodnotenie ženskej dokonalosti zjavne celkom iné kritériá. Len tak je možné, že sa medzi 52 najkrajších dám tejto krajiny dostala aj Kayla Martell (21). Vlasy by ste na jej hlave totiž hľadali márne!

Príťažlivá aj bez vlasov! Kayla Martell milovala súťaže krásy a túžila sa niektorej z nich zúčastniť už od detstva. V trinástich sa jej však tento sen začal rozplývať pred očami. Postihla ju totiž choroba spôsobujúca vypadávanie vlasov, alopecia areata. Kayla sa však nevzdala, bojovala ďalej – a vyplatilo sa!

Holá hlava ju už netrápi! Mladá žena sa, na rozdiel od mnohých iných, za svoju hlavu bez vlasov nehanbí. Hoci si na súťaž krásy zaobstarala zopár parochní, v súkromí ich takmer vôbec nenosí. „Na dlhé vlasy si stále len zvykám,“ prezradila Kayla. „Budeme ich upravovať do veľkých vĺn smerom von z tváre.“

Kayla sa na súťaž o kráľovnú krásy neprihlásila po prvýkrát. Naopak, jej snaha vyšla až na piaty pokus, keď sa jej napriek holohlavosti podarilo na Miss Daleware poraziť ďalších pätnásť krások. „Dúfam, že ľuďom dokážem, že krása je rôznorodá. Kráľovná krásy nemusí vyzerať hneď po zobudení ako bábika Barbie... Čokoľvek vás robí odlišnými, prijmite to,“ odkazuje Kayla svojim fanúšikom. V konečnom rebríčku na MISS USA síce prvé priečky neobsadila, dostala sa však až do semifinále. Len tak ďalej, Kayla!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu