Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi Šarköziová na plese: Napodobňovala Mórovú!

Šarköziová zvolila podobné šaty, ako pred pár rokmi Mórová. Zobraziť galériu (5)
Šarköziová zvolila podobné šaty, ako pred pár rokmi Mórová.

BRATISLAVA – Odvážna! Tento rok zvolila Silvia Šarköziová (37) na Ples v opere provokatívnu priesvitnú čipku. Jej šaty však príliš nešokovali. Veľmi podobný model totiž odpremiérovala už v roku 2008 herečka Diana Mórová (40).

Inšpirovala sa?! Minuloročná Kráľovná Plesu v opere si aj teraz dala záležať na svojom imidži. Hudobníčka Silvia Šarköziová dorazila na najprestížnejšiu udalosť roka v naozaj pekných šatách. Úplne výnimočné však neboli!

Sexi čipkovaným vrchným dielom šiat totiž ako prvá na Plese v opere šokovala Diana Mórová v roku 2008. Herečka vtedy spoločenskú akciu moderovala. V úvodnej časti predstavovala vílu zrodenú z vôd Dunaja, potom sa prezliekla do odvážnej zlatej róby od Liběny Rochovej.

Šarköziovej model sa síce líši farbou a niektorými drobnými detailmi, v podstate však ide o veľmi podobné šaty. A kým Diana sa v budove opery pohybovala bez pánskeho sprievodu, Silvia mala po boku svojho manžela Ernesta.

Zisťovali sme preto, či hudobník nemal problém pustiť manželku na verejnosť v takých sexi šatách. „Pokojne pánom ten pohľad doprajem. Svojej manželke úplne dôverujem po každej stránke, takže nech sa páči,“ povedal nám tolerantný Šarközi. Ktorá dáma sa vám v priesvitnom modeli páči viac? Hlas jej môžete dať v našej ankete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu