Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z malej Cigánskej diablice vyrastá sexi kočka: Pozrite, ako dospieva Vanesska!

Vanessa Šarköziová sa zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (8)
Vanessa Šarköziová sa zmenila na nepoznanie.

BRATISLAVA – Zmenená na nepoznanie! Dcérka hudobníkov z formácie Cigánski diabli Ernesta (39) a Silvie Šarköziovcov (38) – Vanessa (12), bola pred pár rokmi hviezdičkou viacerých televíznych programov. Roztomilé a utárané dievčatko účinkovalo napríklad aj v markizáckom seriáli Priateľky. S pribúdajúcimi rokmi by ju však zrejme spoznal málokto. Z tmavovlásky je totiž dnes krásna slečna, ktorá na svoj vek rozhodne nevyzerá.

Galéria: Takto to na módnej šou vyzeralo.

Výrazný mejkap, vysoké lodičky a sexi minišaty! Vanessa Šarköziová už nie je tým malým dievčatkom, aké si z minulosti pamätáme. Dcéra hudobníkov z formácie Cigánski diabli totiž s pribúdajúcimi rokmi dospieva a rastie do krásy. Potvrdila to aj počas nedávnej módnej šou, kde sa predstavila v úlohe manekýnky.

Keď sme violončelistku Silviu Šarköziovú v súvislosti s jej dospievajúcou dcérou oslovili, netajila sa tým, že ľudia majú občas problém uhádnuť Vanessin skutočný vek. „Má dvanásť rokov, ale každý jej tipuje viac. Na prvý pohľad totiž vyzerá staršie,“ poznamenala hudobníčka.

Tmavovláska si svoju dcérku v úlohe modelky pochvaľovala. „Veľmi sa mi páčila. Zhostila sa toho dobre,“ povedala nám Silvia, ktorá sa na prehliadkovom móle taktiež predviedla. 

Šarm a krásu zdedila Vanessa pravdepodobne po mame a tak niet pochýb, že u opačného pohlavia bude mať veľký úspech. „Mám prístup aj na jej profil na sociálnej sieti, a tak viem, že má strašne veľa nápadníkov,“ uzavrela so smiechom Šarköziová.

Vanessa Šarköziová dospela a je z nej sexi kočka.
Zobraziť galériu (8)
Vanessa Šarköziová dospela a je z nej sexi kočka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu