Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najvyzývavejší outfit diablice Šarköziovej: Silvia, ty sa nezdáš!

Silvia Šarköziová v róbe, ktorá je na jej pomery nezvyčajne vyzývavá. Zobraziť galériu (7)
Silvia Šarköziová v róbe, ktorá je na jej pomery nezvyčajne vyzývavá.

GALANTA – Nezvyčajne provokatívna! Elegantné spoločenské šaty už k Silvii Šarköziovej (38) neodmysliteľne patria. Hudobníčka z formácie Cigánski Diabli totiž na vystúpeniach účinkuje najmä v takomto odeve. Jej šatník však najnovšie obohatila róba, ktorá zaujme nielen ženy, ale najmä pánov. Tmavovláska sa totiž nahodila do vyzývavého modelu, v ktorom ukázala svoje prednosti.

Viac sexi, než kedykoľvek predtým! O tom, že Silvia Šarköziová patrí k šarmantným ženám, niet pochýb. Potvrdzujú to aj zábery, ktorými sa pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti. Spomínane snímky vznikli počas nedávneho nakrúcania klipu k pripravovanej skladbe Cigánskych diablov.

Ako vidno, na svoje si v ňom prídu nielen milovníci hudby. V pripravovanom videu k piesni s názvom Hopčibirip sa totiž Silvia predvedie v róbe s poriadne hlbokým výstrihom. „V šatách som sa cítila výborne. Zamilovala som sa do nich na prvý pohľad,“ poznamenala na adresu červeného modelu Šarköziová. Netajila sa však tým, že na takéto odvážne výstrihy nie je príliš zvyknutá. „Keby som si ich dala ušiť priamo na seba, určite by som si dala menší výstrih. Kúpila som si ich však už hotové, takže som sa s tým musela zmieriť,“ dodala hudobníčka.

Nakrúcanie klipu si tmavovláska podľa vlastných slov užívala. Prezradila nám tiež, že ide o pieseň, v ktorej sa spoločne s kapelou snažili o modernejší zvuk. „Podstata skladby spočíva v tom, že ľudia by nemali robiť rozdiely – či už vo farbe pleti, veľkosti majetku, či bohatstva.  Mali by sa mať radi. Tak, ako my máme radi svojich fanúšikov. Veď práve hudba ľudí spája,“ vysvetlila nám Šarköziová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu