Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmenení Cigánski Diabli: Takto Silviu a Ernesta Šarköziovcov nepoznáme!

Zmenení manželia Šarköziovci. Zobraziť galériu (7)
Zmenení manželia Šarköziovci.

BRATISLAVA - To snáď nie je sú ani oni! Rodinka známych a úspešných muzikantov Šarköziovcov sa pred pár dňami vybrala na pár dní do Tatier. Tu si užívali množstvo snehu a zimné radovánky. Na fotografiách, ktoré z výletu Cigánski Diabli zverejnili na sociálnej sieti, by ste ich však zrejme ihneď nespoznali.

Vedia aj oddychovať! Krásna violončelistka Silvia Šarköziová, ktorú vidieť takmer vždy nahodenú v luxusnom oblečení, sa nedávno zababušila na nepoznanie. Spolu s rodinou sa bola vyšantiť na tatranských kopcoch. V čiernych otepľovačkách, bunde,  v snehuliach  a s čelenkou na hlave ničím nepripomínala niekdajšiu Kráľovnú plesu v opere.

Rovnako tak jej manžel Ernest  pôsobil inak, ako sme boli doteraz na neho zvyknutí. Po drastickej diéte výrazne schudol, čo je na ňom aj vidieť. Dokonca aj v zimnej kombinéze, v ktorej takmer každý  vyzerá mohutnejšie, pôsobil  oproti svojej minulej podobe výrazne štíhlejšie.

Topky.sk sa snažili s hudobníkmi spojiť, aby sme zistili, ako si zimné radovánky užili. Počas voľna si však vypli telefón.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu