Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Máziková odvážna aj v 60-tke: Natriasala sa bez podprsenky!

Eva Máziková s odvážnym dekoltom. Zobraziť galériu (5)
Eva Máziková s odvážnym dekoltom.

BRATISLAVA - To je ale odvaha! Speváčka Eva Máziková (60), ktorá spolu s manželom zavítala v sobotu na Ples v opere, bola na akcii neprehliadnuteľná. Mohla za to výrazná farba jej šiat a bujný dekolt.

Eva Máziková sa po prvý raz ako hosť objavila na bratislavskom Plese v opere. „V minulosti som tu už raz spievala, ale teraz som tu ako hosť. Som ´hovadsky´ šťastná, že ma zavolali. Keď som dostala pozvánku, prvé myšlienky boli, čo si oblečiem a s kým pôjdem. A muž hovorí, že no so mnou...,“ so smiechom povedala Máziková.

Speváčka zvolila na slávnostný večer róbu výraznej ružovej farby. „Aby ma každý hneď uvidel. Keby som si dala čierne šaty, hneď splyniem so závesom,“ prezradila svoju taktiku pri vyberaní outfitu. Temperamentná Eva strávila podstatnú časť večera na parkete. Na ňom predviedla krkolomné tanečné kreácie, vrátane skákania. 

A keďže mala odvážny korzet, hrozilo, že jej z neho vybehnú ženské prednosti. Takúto možnosť si však Máziková absolútne nepripúšťala. „Nebojím sa, nestane sa faux pas. Danka a Janka sú na správnom mieste... Oni už padajú skôr dole ako von. To nie je žiadny problém v mojom veku,“ priznala blondínka.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, neprehliadnuteľnú róbu predvedie ešte na dvoch plesoch. „Vo Viedni a v Mníchove. Nevidím problém v tom, že si šaty oblečiem viackrát. Však tam ich na mne nevideli,“ uzavrela so smiechom Máziková.

Ako sa hostia na plese zabávali? Pozrite si našu GALÉRIU! 

Čo sa ešte dialo na Plese v opere? Viac informácií nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu