Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To sa často nevidí: Aha, ako Missky spievajú našu hymnu!

Finalistky s guvernérom Bangkoku a šéfkou jeho úradu. Zobraziť galériu (2)
Finalistky s guvernérom Bangkoku a šéfkou jeho úradu.

BRATISLAVA – Zopakovali si slová! Finalistky súťaže Miss Slovensko 2011, ktoré sa momentálne nachádzajú na sústredení v Thajsku, sa včera stretli s guvernérom Bangkogu. A zaspievali mu aj slovenskú hymnu. Ako to dopadlo? Pozrite si video pod článkom.

Finalistky súťaže Miss Slovensko 2011, ktoré sú v Thajsku na dvojtýždňovom sústredení, oficiálne prijal guvernér hlavného mesta. Za milé privítanie v krajine mu poďakovala hovorkyňa a tvár projektu Tamara Heribanová. A rovno v thajčine!

Myslím si, že to nebolo až tak ťažké, keďže anglický text mi pomohol večer predtým preložiť do thajčiny náš lokálny sprievodca Vat. Potom som tú časť už len celú prečítala. V mene celého tímu som sa poďakovala za spoluprácu,“ povedala Heribanová.

Po jej príhovore však nezostalo iba pri slovách. Dievčatá dokonca zaspievali guvernérovi a šéfke jeho úradu slovenskú hymnu. Niektoré to dokonca tak precítili, že sa spievaní chytili za srdce, čo veru u nás veľmi zvykom nie je. Veď posúďte sami. Pozrite si video pod článkom.

Sústredenie z pohľadu finalistiek nájdete TU!

VIDEO: Finalistky Miss spievajú v Thajsku slovenskú hymnu.

 

 

 


Ako prežívajú missky sústredenie v Thajsku čítajte TU!

missky spievaju hymnu v Bangkoku

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu