Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Finalistky Miss Slovensko: Museli ich preverovať, či neklamú!

Tamara Heribanová (v strede) bola porotkyňou pri výbere finalistiek. Zobraziť galériu (19)
Tamara Heribanová (v strede) bola porotkyňou pri výbere finalistiek.

BRATISLAVA – Poznáme finálovú dvanástku! V stredu organizátori Miss Slovensko predstavili dievčatá, ktoré tento rok zabojujú o korunku krásy. Okrem fyzickej krásy však museli slečny prejsť aj náročnými pohovormi. Porota tvrdo zisťovala, či vo svojom dotazníku náhodou neklamali!

Stovky dievčat sa prihlásili na kastingy Miss Slovensko 2011. Porota z nich vybrala v siedmich mestách 70 najkrajších. Tie sa potom zúčastnili bratislavského finále. A nemali to vôbec ľahké!

Okrem promenády v plavkách museli totiž záujemkyne o titul najkrajšej Slovenky absolvovať aj pohovory s porotou. „Chceli sme zistiť, či údaje v dotazníku, ktorý vyplnili, zodpovedajú pravde. Či to nie je tak, že nás chceli oklamať,“ povedala nám hovorkyňa súťaže Tamara Heribanová.

Dievčatá, ktoré uviedli záujem o výtvarné umenie teda museli dokázať, že sa v ňom naozaj vyznajú. A ak si niektoré náhodou v dotazníku vylepšili znalosť cudzích jazykov, mali smolu. „Pohovory sa konali aj v angličtine. A nešlo len o predstavenie sa v cudzom jazyku, ale o komunikáciu na témy, ktoré im ani neboli blízke,“ prezradila Heribanová.

Cez toto prísne sito prešlo dvanásť dievčat, ktoré si môžete prezrieť TU. „Spoznala som ich v pondelok a sú to pokorné, milé, charizmatické dievčatá. Veľmi dúfam, že sa nezmenia,“ povedala o nich Tamara. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete.

Fotografie z predstavenia finálovej dvanástky nájdete v našej GALÉRII.

 

Sledujte TOPKY TV: Tamara Heribanová o tom, ako sa vyberali finalistky Miss Slovensko 2011.



Tamara_miss2011


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu