Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Finalistky Miss doleteli do Thajska: Hneď po prílete prípitok!

Finalistky Miss Slovensko pricestovali do Thajska. Na letisku ich privítali citrónovým nápojom. Zobraziť galériu (3)
Finalistky Miss Slovensko pricestovali do Thajska. Na letisku ich privítali citrónovým nápojom.

BANGKOK - Finálová dvanástka súťaže krásy Miss Slovensko 2011 dnes pricestovala do hlavného mesta Thajska - Bangkoku. Hneď na letisku ich čakalo privítanie v podobe kvetinových náhrdelníkov s orchideami a symbolický citrónový prípitok.

"Slovenská výprava krásy" sa ubytovala v luxusnom, 29-poschodovom hoteli Pathumwan Princess v centre thajského veľkomesta. V krajine v týchto dňoch, na rozdiel od Slovenska, panujú 30-stupňové teploty. Po krátkom oddychu usporiadali organizátori na počesť slovenských krások slávnostný večerný piknik.

V nasledujúcich dňoch čaká súťažiace i celý štáb nabitý program. Už v Bangkoku budú nakrúcať prvé televízne dokrútky, ktoré diváci uvidia počas aprílového finálového večera v priamom prenose na Markíze. Neskôr sa presunú na najväčší thajský ostrov Phuket i do vyhľadávanej turistickej destinácie Phi Phi, ktorá je okrem iného známa tým, že sa tu nakrúcal film Pláž (2000) s Leonardom DiCapriom v hlavnej úlohe.

Finalistky prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2011 predstavili organizátori projektu v stredu 5. januára a pre dvanásť dievčat je sústredenie v Thajsku aj prvou možnosťou bližšie sa spoznať.

 

 

Sústredenie z pohľadu finalistiek nájdete TU:

 


Ako prežívajú missky sústredenie v Thajsku čítajte TU!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu