Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belányiovej prvé vysielanie: Menším breptom sa nevyhla!

Andrea Pálffy Belányiová. Zobraziť galériu (4)
Andrea Pálffy Belányiová.

BRATISLAVA – Skutočná profesionálka! Dnes napoludnie mala Andrea Pálffy Belányiová (34) svoju premiéru na obrazovkách televízie Joj. Napriek tomu, že na obraze pôsobila suverénne, občas sa jej pošmykol jazyk!

Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová sa pred televíznym kamerami objavila po štvorročnej prestávke. Už od dnes bude televíznym divákom približovať aktuálne dianie v spravodajskej relácii Noviny o 12:00. Zisťovali sme, ako sa počas vysielania cítila.

„Nie som trémista, ale k práci treba pristupovať zodpovedne,“ poznamenala tmavovláska. Ako nám prezradila, kolegovia jej dopomáhali k tomu, aby sa uvoľnila. Keďže relácia trvá dvadsať minút bez prestávky, moderátorke letel čas pomerne rýchlo.

Aj keď Andrea pôsobila maximálne profesionálne, menšie chybičky sa predsa len v jej výstupe vyskytli. „Mala som jeden, dva brepty, ale to sa v živom vysielaní stáva,“ priznala tmavovláska. Tej sa nechcene podarilo skomoliť meno jedného z redaktorov. Potrápilo ju aj slovo "pôdohospodárstvo". Treba však uznať, že Andrea zvládla svoju premiéru výborne.

VIDEO: Andrei Pálffy Belányiovej sa pošmykol jazyk.



joj_brepty


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu