Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Andrea a Žigo Pálffyovci: Tajný rozvod?!

Andrea a Žigo sú vraj už rozvedení. Zobraziť galériu (6)
Andrea a Žigo sú vraj už rozvedení.

BRATISLAVA – Už vraj nie sú svoji! Moderátorka Andrea Pálffy-Belányi (34) a hokejista Žigmund Pálffy (39) sa podľa medializovaných informácíí pred pár dňami rozviedli. Oficiálnemu ukončeniu manželstva predchádzalo zhruba 24 mesiacov krízy. Topky.sk si informácie overovali aj u samotnej brunetky. Tá síce definitívny rozchod nepoprela, no odmietla ho akokoľvek komentovať.

Sympatická moderátorka Andrea Pálffy-Belányi je vraj už opäť oficiálne voľná. Pojednávanie, ktoré ukončilo približne šesťročné manželstvo, prebehlo podľa medializovaných informácií v tichosti. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tak stalo na Okresnom súde Bratislava I. Žiadosť bola údajne podaná už v septembri 2010.

Všetko, čo sa týka procesu, je zahalené rúškom tajomstva. Ani jeden z aktérov totiž o citlivej téme nechce  hovoriť. „Nehnevajte sa, ale ešte stále sa nechcem k súkromiu vyjadrovať,“ slušne zareagovala tvár televízie Joj, keď sme sa jej spýtali na rozvod. Nepoprela však, že naozaj prebehol. Dôvodom jej mlčania môže byť aj fakt, že rozhodnutie ešte nenadobudlo právoplatnosť.

V súvislosti so vzťahom známej dvojice treba podotknúť, že to medzi nimi škrípalo už približne dva roky. Príčinou mali byť hokejistove romániky s inými ženami, na ktoré mu vraj tmavovláska prišla. Dokonca prestali žiť v spoločnej domácnosti - Andrea sa spolu s dcérkou Saskiou odsťahovala. Napriek všetkému to ale občas vyzeralo tak, že začnú všetci fungovať opäť ako rodina (viac informácií TU!). Žiaľ, opak je pravdou.

To, ako a či vôbec sa dvojica dohodla na opatrovníctve dievčatka a rozdelení majetku, vedia len Andrea a Žigo. V prípade, že súd zverí Saskiu do opatrovníctva mame, hokejista bude s najväčšou pravdepodobnosťou platiť relatívne vysoké výživné. Zákon totiž hovorí, že dieťa má nárok na takú istú životnú úroveň, akú majú jeho rodičia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu