Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Belányiovej prvý deň v práci: Široký úsmev, krátka sukňa!

Andrea Belányiová včera prišla do televízie Joj. Zobraziť galériu (4)
Andrea Belányiová včera prišla do televízie Joj.

BRATISLAVA – Po štyroch rokoch sa vracia na televíznu obrazovku! Andreu Pálffy Belányiovú (34) sme včera pristihli pred televíziou Joj, kde bude od pondelka moderovať spravodajskú reláciu. Tmavovláska dorazila na Kolibu vysmiata, v slnečných okuliaroch a v minisukni. Ako vidno na našich záberoch, žiarila spokojnosťou.

Vyzerá to tak, že nová práca bude pre Andreu náplasťou na krachujúce manželstvo s hokejistom Žigmundom Pálffym. Pri pohľade na zábery, ktoré sa nám podarilo urobiť včera poobede, totiž možno dedukovať, že sa tmavovláska za moderátorský stolík teší. Do zamestnania totiž nastupovala s úsmevom.

Prvé vysielanie je naplánované na pondelok. Belányiová bude televíznych divákov sprevádzať spravodajskou reláciou Noviny o 12:00. „Vyhovuje mi formát. A aj to, že sa vysiela o dvanástej, teda na obed. Najmä kvôli malej Saskii. Tá je vtedy v škôlke. Podobná šanca príde iba raz, preto som ponuku neodmietla,“ povedala topkám Andrea.

Okrem toho, že príde v novej práci na iné myšlienky, ešte si aj slušne zarobí. Podľa našich zistení pribudne na jej bankové konto každý mesiac približne 2 500 €.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu