Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kmotríková na plese nešťastná: Toto ju najviac mrzelo!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (3)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA – Okrem radostných chvíľok sa vyskytli aj tie smutnejšie! Hoci moderátorka XI. Plesu v opere počas večera žiarila v nádherných šatách a neustále sa usmievala, predsa len ju niečo trápilo. Adriana Kmotríková (40) pre topky.sk prezradila, z čoho mala hlavu v smútku.

Predstavovala si to inak! Moderátorka tohtoročného Plesu v opere Adriana Kmotríková na moment zapochybovala, či urobila dobre, keď túto prestížnu ponuku prijala. „Najskôr som sa veľmi potešila, pretože mám rada plesovú sezónu. No pár dní pred začiatkom som to začala trocha ľutovať. Pýtala som sa samej seba, že na čo to ja robím, prečo beriem takéto akcie. Mohla som si doma sedieť, nohy mať vyložené. Nestresovať sa so šatami, či učiť sa text,“ prezradila topkám Kmotríková.

Ako nám ďalej prezradila, počas večera bola poriadne vystresovaná. „Mohol za to režisér Janko Ďurovčík. Zakázal mi pri moderovaní používať pomocné kartičky. Povedal mi, že je to faux pas a proti protokolu. Tak som sa to začala večer o ôsmej učiť naspamäť. Nejaké texty som aj vynechala, lebo som si povedala, že to nezvládnem za jednu noc,“ priznala sebakriticky moderátorka.

Keďže stál Adrianu Ples v opere toľko stresov, zaujímalo nás, či sa chystá aj na nejaké ďalšie spoločenské akcie tohto charakteru. „Nie. Ani pracovne, ani ako hosť. Nechodím na plesy. Nikdy som na to nemala partnera, ktorý by so mnou pretancoval celú noc,“ povzdychla si jojkárska moderátorka, ktorá si aj v sobotu večer túžila zatancovať. „Ja by som rada, ale vždy som natrafila na muža, ktorý nerád tancoval. Teda nie vždy, mala som iba jedného, ale nikdy som na plese nepretancovala celú noc,“ dodala Kmotríková, ktorá dúfala, že ju po polnoci vyzvŕta na parkete nejaký kolega, známy alebo brat. Žiaľ, nestalo sa tak.

Čo sa ešte dialo na Plese v opere? Viac informácií nájdete TU!

Viac článkov o Plese v opere:

 

FOTO a VIDEO z Plesu v opere: Studenková to rozbalila ako šelma! A čo ostatní?

Dámy na Plese očarili róbami: V čom sa premávali známe tváre?

VIDEO Ples v opere: Máziková ako cukrík, Kollár bez nálady!

Všetko o Plese v opere: Čo sa na akcii dialo?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu