Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ples v opere: Máziková ako cukrík, Kollár bez nálady!

Eva Máziková s manželom a Boris Kollár s Andreou Heringhovou Zobraziť galériu (31)
Eva Máziková s manželom a Boris Kollár s Andreou Heringhovou

BRATISLAVA – Včera sa krátko po 20:00 začala tohtoročná plesová sezóna! Odštartovala ju nemecká popová hviezda 80-tych rokov Sandra Cretu. A to slávnostným gongom v historickej budove SND na 11. ročníku Plesu v opere. Na prestížnej spoločenskej akcii nechýbali osobnosti kultúrneho, umeleckého, či politického života.

Včera večer sa konal v poradí už 11. ročník prestížneho Plesu v opere. Spoločenskej akcie sa zúčastnilo viac ako 600 prominentných hostí. Prví začali prichádzať krátko po 19:00, poslední pár minút pred ôsmou. Dorazila aj Eva Máziková spolu s manželom. Obaja boli výrobne naladení. Pre dvojicu to bola premiérová účasť. Speváčka na akcii „bila do očí“ vďaka výrazným ružovým šatám, v ktorých pripomínala cukrík.

Ples v opere si nedal ujsť ani podnikateľ Boris Kollár, ktorého sprevádzala partnerka a zároveň matka spoločnej dcérky Andrea Heringhová. Ako možno usúdiť z našich záberov, bývalá playmate a boháč nešli na akciu príliš dobre naladení. Na rozdiel od ostatných hostí sa počas chôdze po červenom koberci vôbec neusmievali. Práve naopak. V tvári mali kamenný výraz.

Hostia prítomní na akcii sa mohli zabávať vďaka bohatému kultúrnemu programu. Zatancovať si mohli na piesne nemeckej speváčky Sandry Cretu, Karla Gotta, Richarda Müllera či kapely I.M.T. Smile. Pre návštevníkov plesu bol okrem hlavného parketu pripravený aj Restaurant Opera v suteréne budovy SND, kde sa o zábavu starali Marián Čekovský, Nataša Džunková a Cigánski diabli. Poslední návštevníci odchádzali z akcie až v skorých ranných hodinách.

Ako to na akcii vyzeralo? Kto všetko prišiel? Pozrite si našu GALÉRIU!

Aké róby predviedli dámy na plese? Kliknite SEM!

 

VIDEO: Príchody hostí na Ples v opere.



ples_oprava


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu