Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nikodým v nemocnici: Dochrámal sa!

Martin Nikodým si zlomil ruku. Zobraziť galériu (4)
Martin Nikodým si zlomil ruku.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Takto si začiatok roka nepredstavoval! Moderátor Martin Nikodým (39) na tohtoročnú zimu len tak ľahko nezabudne. Počas pobytu na horách sa nepríjemne zranil a musel vyhľadať pomoc lekárov.

Martin Nikodým trávil posledné dni uplynulého roka na zasnežených kopcoch. Do lyžiarskeho strediska ho prilákali pracovné povinnosti. Popri nich si však vyrobil bolestivú fraktúru ruky. Dôvod?

„Je to veľmi jednoduché. Skleróza spôsobuje zlomeniny,“ poznamenal moderátor, keď sme ho oslovili. Netajil sa tým, že je dlhoročným vášnivým lyžiarom. Tentokrát si však lyže zabudol doma, tak si chcel sneh užiť aspoň na snowborde. Keďže sa však jednalo o jeho prvú skúsenosť takéhoto druhu, nešlo o najlepšie rozhodnutie. „Keď som si myslel, že mi to ide, tak som spadol,“ povedal sklamane.

Ako nám Nikodým tiež prezradil, ruka sa mu bude hojiť zhruba štyri týždne. Celú vec sa však snažil brať s nadhľadom. „V ten večer priviezli do nemocnice aj horšie prípady,“ poznamenal. Pri otázke, či na tento druh športu nezanevrel, povedal so smiechom: „Teraz ešte neviem. Ale ak sa dám dokopy, neručím za seba.“

Ak chcete vedieť, ako zhodnotili uplynulý rok známe krásky, čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu