Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Cifrová, Hatalová a Polnišová: Takýto Silvester ešte nezažili!

Eva Cifrová, Natália Hatalová a Petra Polnišová.
Eva Cifrová, Natália Hatalová a Petra Polnišová.

BRATISLAVA – Iný ako doteraz! Taký mali Silvester playmate Eva Cifrová (28), speváčka Natália Hatalová (22) a herečka Petra Polnišová (34), od ktorých sme zisťovali, kde a s kým trávili posledný deň uplynulého roku.

Najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová je momentálne veľmi zamilovaná. Väčšinu času pochopiteľne venuje svojmu priateľovi Michalovi, s ktorým chodí približne 4 mesiace. Párik si tak príchod nového roku užíval spoločne po prvýkrát. Silvestrovský večer však nestrávili len vo dvojici. „Boli sme s priateľmi a psíkmi na chate v Liptove,“ povedala nám plavovláska. 

V hlavom meste nestrávila Silvester ani herečka Petra Polnišová. Tá si podobne ako Cifrová užívala zasnežené hory. „Oslavovala som v kruhu rodiny, so synčekom Simonom a priateľom Matthewom,“ poznamenala. Pre mladú rodinku sú to prvé spoločné sviatky, herečka totižto iba pred šiestimi mesiacmi porodila svojho synčeka.

Silvester mal zrejme úplne inú príchuť v podaní superstaristky Natálie Hatalovej. Tá si oslavy príliš nevychutnala. „Bolo to menej bujaré ako po iné roky, lebo som chorá. Celé prázdniny mám vlastne také," povedala smutným hlasom brunetka. Ako však dodala, spoločnosť jej robili ľudia, ktorých má rada. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu