Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Horúce lesbické scény: Tieto kočky to v sprche poriadne roztočili!

Nahé krásky odhodili v sprche akékoľvek zábrany Zobraziť galériu (2)
Nahé krásky odhodili v sprche akékoľvek zábrany

MADRID – Nahé tela, prúd tečúcej vody a erotické dotyky! Stretnutie vášnivej Španielky a chladnej krásky z Ruska dostalo pred kamerou poriadne vzrušujúce rozmery. Herečky Natasha Yarovenko a Elena Anaya popustili uzdu vášnivosti a predviedli poriadne horúce divadlo!

Toto stretnutie patrí medzi tie osudové! Ako jing a jang, tak sa dopĺňajú dve hlavné hrdinky filmu Izba v Ríme. V tomto príbehu lesbickej lásky môžu diváci vidieť viacero pikantných scén. Tá, čo sa odohráva v sprche im však určite kraľuje. Najskôr sa dievčiny dotýkajú za spevu piesne Volare,  potom sa romanticky objímajú až medzi nimi preletí tá povestná iskra a celá scéna dostane poriadny erotický náboj!

Mladé ženy však nie sú nahé len počas erotických scén, naopak, bez oblečenia sa pohybujú počas takmer celého filmu. „Je to príbeh, v ktorom dvaja ľudia cítia vzájomnú príťažlivosť – v určitom zmysle nebezpečnú príťažlivosť – a nechajú sa ňou viesť, zahrávajú sa s ňou až do toho bodu,  kedy sa zmení na pravú lásku,“ prezradil o remaku filmu En la cama režisér Julio Medem.

A o čom toto dielo vlastne je? Jeho dejová línia je jednoduchá. Španielka Alba v bare stretne príťažlivú Rusku Natashu. Spolu zabúdajú na svojich partnerov a popustia uzdu vášni v Albinej izbe, podľa ktorej je vlastne film aj pomenovaný. A hoci ich romanca trvá len dvanásť hodín, je jasné, že na seba do konca života nezabudnú...




room-in-rome-shower-scene
Uploaded by EgotasticMedia. - Get intimate with more sexy videos.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu