Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena z gumy Alina: Táto kráska dostala Putina!

Alina Kabajeva ohybnosťou a sexepílom počarovala aj Putinovi Zobraziť galériu (5)
Alina Kabajeva ohybnosťou a sexepílom počarovala aj Putinovi

MOSKVA – Ako obrázok! Tak vyzerá gymnastka Alina Kabajeva (27), ktorá má za sebou hneď niekoľko úspechov. Nielen že sa môže pochváliť zlatou olympijskou medailou, ale údajne si získala aj srdce jedného z najmocnejších mužov planéty – samotného Vladimíra Putina!

Je ako z gumy! Množstvo mužov by chcelo skúsiť sex s ohybnou gymnastkou – nuž a zdá sa, že ruský exprezident a súčasný premiér si ho aj vyplnil. Krásavici so svetlými očami a širokým úsmevom by totiž dokázal odolať len málokto. A najmä keď nie je jej jedinou prednosťou vzhľad, ale aj niekoľko olympijských medailí, vrátane tej najcennejšej z Atén 2004.

Postupuje! Najnovšie sa Aline dostalo obrovskej cti – práve ona totiž zapózovala pre prvú stránku ruského vydania časopisu Vogue v zlatých šatách od Balmaina v hodnote asi 33 tisíc dolárov. A práve k róbe mali ľudia množstvo výhrad. Predtým, ako okrášlil tento model Alinu, sa totiž už objavil vo viacerých iných časopisoch – a to sa ruským módnym znalcom vôbec nepáči. Nuž, a nadšení nie sú ani samotnou Alinou, ktorej síce nechýba krása, ale pre údajný vzťah so známym Rusom ju veľa ľudí nemusí.

O Putinovej aférke sa začalo rozprávať približne pred dvomi rokmi. Obaja zúčastnení však akúkoľvek romancu popreli. „Nie je na tom ani slovka pravdy,“ vyhlásil Putin. Bulvárny denník, ktorý ju vtedy vytiahol, však v krátkom čase nečakane zanikol. Nuž, s Vladimírom sa neoplatí ťahať za prsty!

Dnes sa okolo ich údajného vzťahu rozprúdili ďalšie debaty. Alina, ktorá je len o pár rôčkov staršia ako Putinove dve dcéry, s ním mala byť zasnúbená, ba dokonca vraj na svet priviedla jeho dieťa!




Alina Kabaeva, una modella per Putin
Uploaded by james_milan. - Classic TV and last night's shows, online.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu