Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyťažená Puškárová: Skolabovala?!

Zlaticu prekvapili silné bolesti. Zobraziť galériu (5)
Zlaticu prekvapili silné bolesti.

BRATISLAVA – Vypomstilo sa jej pracovné nasadenie? Zlatica Puškárová (33) musela minulý týždeň urgentne vyhľadať lekársku pomoc. Na bratislavských Kramároch sa následne podrobila počítačovej tomografii!

Po dvanástich mesiacoch ďalšie vážne zdravotné komplikácie! Pred minuloročnými Vianocami sa tehotná Zlatica Puškárová ocitla v nemocnici, kde sa lekári snažili zabrániť predčasnému pôrodu. Ako najnovšie informuje týždenník Šarm, plavovlasá moderátorka bola opäť donútená súrne vyhľadať odbornú zdravotnú pomoc.

Zlatica vraj doma skolabovala. Organizmus jej údajne zlyhal kvôli veľkej pracovnej vyťaženosti. Na bratislavských Kramároch sa preto mala podrobiť aj CT vyšetreniu (počítačová tomografia, pozn. red.).  „Mala som len podráždené slepé črevo. Vyhľadala som urgentnú lekársku pomoc a po chvíli som išla domov,“ tvrdí Puškárová.

Podľa všetkého by teda za jej problémami mohla byť zlá životospráva, ktorá ohrozuje väčšinu vyťažených ľudí. Bohužiaľ, pokiaľ dôjde k podráždeniu alebo zápalu slepého čreva, môže to človeka priamo ohroziť na živote. Zlatica by si preto mala na seba dávať väčší pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu