Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puškárová sama doma: Paťo, pozri aká je sexi... stráž si ju!

Nahodená Zlatica Puškárová pri kočikovaní Leonarda. Zobraziť galériu (3)
Nahodená Zlatica Puškárová pri kočikovaní Leonarda.

BRATISLAVA - Výstrih, vysoké podpätky a krátke sexi šaty! Takto kočíkuje mamička Zlatica Puškárová (33). Markizácku moderátorku sme nedávno pristihli v bratislavskej ZOO, kam sa išla vyvetrať spolu so svojím synom Leonardom (4 mesiace). Blondínka si prechádzku vychutnávala bez partnera Patrika Švajdu (37).

Markizáčka Zlatica Puškárová sa vo februári tohto roku stala mamou. Na svet priviedla chlapčeka, ktorého otcom je jej kolega zo Záhorskej Bystrice Patrik Švajda. Hoci sa moderátor od nej a bábätka nevie odlepiť, pred pár dňami tak predsa len urobil. Išiel si totiž splniť otcovské povinnosti vyplývajúce z prvého manželstva. Vzal synov Patrika (14) a Samka (8), ktorých má zo zväzku so Slávkou, a vyrazili si na dovolenku do Turecka.  

Plavovláska teda zostala v Bratislave sama. Voľné chvíle si krátila napríklad vychádzkami do prírody či do ZOO. A práve počas prechádzky medzi zvieratkami sme ju aj pristihli. Perfektne nahodená a upravená kočíkovala malého Lenoarda. Dokonca možno povedať, že pôsobila veľmi zvodne a nejeden muž by sa za ňou rád obzrel. Patrik by si mal preto na ňu dávať väčší pozor a strážiť si ju pred mužskou konkurenciou. „Išla som medzí ľudí, tak som sa trošku nalíčila. Ale nezdalo sa mi, že by som bola vyfintená. Trvalo mi to desať minúť,“ prezradila mamička, ktorá má štyri mesiace po pôrode skvelú postavu.

Ako sme sa od moderátorky politickej relácie ďalej dozvedeli, rodičovské povinnosti ustála počas Patrikovej neprítomnosti na výbornú. „Úplne v pohode som to zvládla. Nerobí mi problém byť sama so synom. Ja si to vychutnávam,“ povedala Puškárová, ktorá má už dovolenku s ratolesťou a aj Švajdom naplánovanú. Oddychovať nebudú pri mori, ale na Slovensku. „Ideme spolu do hôr, na chalupu. Ja lietanie príliš nemusím. Nerobí mi to dobre,“ priznala dôvod, prečo si slnečné pláže tento rok nevychutná.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu