Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Pravá blondínka má dcérku ako obrázok – to je ale podoba!

Reese Witherspoon s jedenásťročnou dcérkou Avou Zobraziť galériu (14)
Reese Witherspoon s jedenásťročnou dcérkou Avou

LOS ANGELES – Akoby mame z oka vypadla! Hoci má malá Ava ešte len jedenásť rokov, už teraz je viac ako jasné, že z nej raz vyrastie poriadna krásavica. V prípade herečky Reese Witherspoon (34) tak jablko rozhodne nepadlo ďaleko od stromu – jej dcérka je jednoducho rozkošná!

Pred paparazzmi ako doma! Aj keď dav neznámych ľudí, zúrivé cvakanie a blýskanie fotoaparátov by mohlo mnohé deti doslova vydesiť, tie prominentné si to všetko dokážu zväčša vychutnať. Výnimkou nie je ani dcérka niekdajšieho hereckého páriku, Reese Witherspoon a Ryana Phillippea. Tá totiž v jedenástich rokoch pôsobí ako pôvabná mladá dáma – a mame dokáže vyčarovať ukážkové garde!

Ava sa vo fialových šatách objavila uprostred týždňa po maminom boku na hollywoodskom Chodníku slávy. Spolu so sedemročným bratom Deacon a čivavou Bruiser totiž sprevádzala Reese pri jednom z najdôležitejších okamihov jej života. Hrdinka filmov Pravá blondínka 1 a 2 má od začiatku decembra vlastnú hviezdu s poradovým číslom 2425 – odhalila ju s rodičmi a ratolesťami!

Aj keď dievčatko s blonďavými lokňami zaujalo zástupcov médií minimálne tak ako slávnejšia matka, už čoskoro sa možno bude o pozornosť deliť s ďalším súrodencom. Ako sa totiž Reese nechala počuť, svoje deti zbožňuje a nebráni sa ďalším: „Rada by som mala viac detí. Ony sú najlepšou súčasťou môjho života. Nezobúdzam sa, aby som točila filmy. Zobúdzam sa, aby som si užívala so svojou rodinou.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu