Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Reese Witherspoon: Som posadnutá odpadkami!

Reese Witherspoon Zobraziť galériu (9)
Reese Witherspoon

LOS ANGELES – Pravá blondýnka sa vyfarbila! Podľa krehkej a najmä čistej vizáže herečky Reese Witherspoon (33) by sa zdalo, že pre ňu odpadky vôbec neexistujú. Opak je však pravdou! Práve im vďačí za nejednu príjemne strávenú chvíľu!

Hviezda filmov o pravej blondínke prezradila, že hrátky so smeťami patria medzi jej najobľúbenejšie. „Rada vyhadzujem veci. Som posadnutá odpadkami,“ prezradila spiklenecky v nočnej šou Conana O'Briena. Herečka ocenená Oscarom za film Walk The Line sa dokonca priznala, že keď má odpadkov naozaj priveľa, neštíti sa použiť ani susedov prázdny smetiak – samozrejme v noci a nenápadne. „Oni sú ako nejakí úžasní ľudia, ktorí nemajú žiadne odpadky,“ rozoberala zaujímavý fenomén chýbajúceho odpadu u susedov pred televíznymi kamerami.

Dokonca sa nehanbila priznať ani to, že sa občas zahrá na lisovačku. „Keď mám priveľa smetí, obujem si gumáky a poriadne po nich podupem. Som ako lis na odpad,“ prezrádza hrdo mama dvoch detí s úsmevom na perách. Za svoju „záľubu“ však Reese zjavne nemôže – jej sestra je na tom totiž úplne rovnako. A tak zrejme ide o genetickú predispozíciu.

Zaujímavé je, že ďalšou slabosťou drobnej krásavice je paradoxne vôňa – práve tento rok uviedla na trh prostredníctvom Avonu nový parfém - Reese Witherspoon: In Bloom. Dúfajme, že vonia lepšie, ako Reesine odpadky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu