Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Šok pre Danu: Vyhadzov z farmy! A Jana sa zrútila!

Miloš zo svojich žien vyradil Danu. Jana to psychicky nezvládla. Zobraziť galériu (6)
Miloš zo svojich žien vyradil Danu. Jana to psychicky nezvládla.

RIMAVSKÉ BREZOVO – Toto vážne nečakali! Miloš Hronček (35) zo šou Farmár hľadá ženu nepríjemne prekvapil obyvateľky svojho statku. Aj keď to spočiatku vyzeralo tak, že otravnú Silviu (25) pošle kadeľahšie, nestalo sa!

Už počas minulej časti farmárskej šou sa zdalo, že Silviine dni na Milošovej farme sú spočítané. Avšak včerajšie vyraďovanie dopadlo úplne inak. Súťaž opustila telefonistka Dana, ktorá si bola postupom stopercentne istá. Farmárovo rozhodnutie zaskočilo nielen ju, ale aj jej súperku Janu.

Dana sa netajila tým, že jej vzťah s Milošom sa vyvíja nad očakávania. „Mám pocit, že jednej z nás nie je naklonený. Myslím si, že to bude Silvia,“ poznamenala. Avšak červenovláska si myslela zle. Milošov statok ako prvá opustila práve ona. Dôvodom vyradenia je podľa nej skutočnosť, že s farmárom prehnane flirtovala. „On je zo starej školy. Ja som ho trochu balila a poslal ma domov,“ vyčítala si. Aj keď sa usilovala tváriť, že je nad vecou, nedarilo sa jej to.

Sklamanie nedokázala zakryť ani ďalšia z Milošových žien – Jana. Tá sa po Daninom odchode zrútila a pred kamerami sa nedokázala ubrániť slzám. „Danka je skvelá baba. Nie je falošná a ja nemám rada ľudí, ktorí sú falošní,“ poznamenala, čím pravdepodobne narážala aj na to, ako pokrytecky sa Miloš správal.

Ako sa nám podarilo zistiť, Miloš a Danka sa napriek všetkému v súčasnosti stretávajú. Nie však ako milenci, ale len ako kamaráti. Nechajme sa prekvapiť, či si sympatického farmára uchmatla sklamaná Jana alebo sebavedomá Silvia. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu