Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmár Maťo: Obchytkával dievčatá!

Farmár Maťo dievčatá takto masíroval. Zobraziť galériu (11)
Farmár Maťo dievčatá takto masíroval.

SNEŽNICA – Prišiel rad na intímnosti! Miška (21) a Janka (22), ktoré v jojkárskej šou Farmár hľadá ženu bojujú o srdce Maťa (25), sa konečne dočkali. Po tom, čo ich neustále zahŕňal množstvom práce, došlo aj na príjemnejšie veci. Farmár dal dievčatám viac, než očakávali!

Po pár dňoch strávených v spoločnosti mierne despotického farmára Maťa zatúžili mladé dievčatá po zábave. Modrooký fešák sa rozhodol, že im vyhovie. Napokon sa potešil aj on. Pri masáži obnažených ženských tiel si tiež prišiel na svoje!

„Maťo si ten moment vychutnával, tešil sa z toho, že sa mohol dievčat dotýkať. Bolo mu to príjemné,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou. Ako sme sa tiež dozvedeli, súčasťou exkluzívneho oddychu bol aj špeciálny drink. „Malo to byť akože mojito. Namiešal im tam všeličo možné – mätu, ďatelinu, rum z plastových poldecákov, sáčkový čaj a roztopený nanuk.“

Dievčatá si príjemné popoludnie naplno vychutnávali. Ale len do chvíle, kým z kurníka neutiekla sliepka. Keďže sa Maťo vybral do obchodu, úloha chytiť ju zostala len v rukách Mišky a Janky. Ak chcete vedieť, ako sa s ňou popasovali, nenechajte si ujsť šou Farmár hľadá ženu už dnes večer na obrazovkách televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu