Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miro z Farmár hľadá ženu: Ožral sa a hral to na dve strany!

Daniela (vľavo) a Petra (vpravo) bojujú o Mirovú priazeň. On to hrá na obe strany. Zobraziť galériu (5)
Daniela (vľavo) a Petra (vpravo) bojujú o Mirovú priazeň. On to hrá na obe strany.

ĽUBIETOVÁ – Chľast a bujará párty! Aj chlapi zo šou Farmár hľadá ženu si dokážu poriadne vyhodiť z kopýtka. Príkladom môže byť Miro (37), ktorému konzumácia alkoholu narobila nepríjemné problémy. Nielen so žalúdkom, ale aj so ženami!

Včerajšia časť jojkárskej šou Farmár hľadá ženu zachytila aj to, ako sa Miro zabával so svojimi finalistkami na miestnej diskotéke. Tam sa opil a následky svojho nočného výjazdu predýchaval celý nasledujúci deň. Problémy si však narobil aj medzi dievčatami, ktoré svoju rivalitu už ani nezakrývajú.

Tou, ktorá sa po Mirovom boku najviac zabávala, bola prekvapujúco Danka. „On to využil, po celý čas jej hustil do hlavy, že na Petru to len hrá. Vraj v skutočnosti chce len ju,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia. Paradoxne Petra, ktorá bola od začiatku súťaže favoritkou, sedela celý večer pri stole sama. 

Nečudo, že farmárove slová dodali Daniele odvahu. „Po tom našom rozhovore som sa upokojila, lebo už viem, čo ku mne cíti,“ neskrývala svoje nadšenie Bardejovčanka, ktorá vo svojich útokoch na Petru poľavila. Mala by sa však mať na pozore. Miro sa už v predchádzajúcich častiach netajil tým, že ho brunetka fyzicky priťahuje. Teraz, keď na farme zostali už len ony dve, bude mať farmár o zábavu postarané.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu