Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obeť reality šou: Odpadla v priamom prenose!

Gillian McKeith sa zosypala pred kamerami Zobraziť galériu (2)
Gillian McKeith sa zosypala pred kamerami

AUSTRÁLIA - Nezvládla to! Nie každý je stavaný pre ťažké úlohy, ktoré sa neraz objavujú v početných reality šou. Dôkazom je aj Škótka Gillian McKeith (51). Predstavu ďalšej nepríjemnej misie nezniesla a sklátila sa priamo pred kamerami!

Nezniesla červíky na hlave! Mediálne známa odborníčka na výživu, Gillian McKeith, buď poriadne nevedela, do čoho ide, alebo precenila svoje sily. V reality šou podobnej slovenskému Celebrity campu najskôr odmietla splniť súťažnú úlohu a neskôr pre istotu omdlela!

Vystrašili ju šváby a zelené mravce! Súčasťou úlohy, ktorá ju úplne zložila, bolo to, že jej na hlavu vysypú šváby a zelené mravce. Gillian odmietla splniť túto úlohu – ako prvá v tejto relácii! „Mám obrovské fóbie. Nie je to o tom, že by som sa nesnažila,“ prezradila. Ako sa však neskôr ukázalo, odmietať úlohy sa nevypláca. Nahnevaní diváci svojimi SMS správami rozhodli, že práve ona má dostať aj ďalšiu, siedmu nechutnú úlohu. Keď sa to odborníčka na stravu dozvedela, situáciu nezvládla a skolabovala!

Hrala to? Hoci Gillian vyzerala byť naozaj rozrušená, ktovie ako to bolo v skutočnosti. Takmer hneď po incidente totiž začali diváci špekulovať o tom, či jej nevoľnosť nebola len divadielkom na vzbudenie ľútosti a vyhnutie sa úlohe. V každom prípade, zdá sa, že diváci šou jej mdloby neuverili a Gillian čoskoro zamieri domov!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu