Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kyprá Kim Kardashian: Taká pribratá ešte nebola!

Pribratá Kim Kardashian predviedla svoje tvary v nelichotivých šatách Zobraziť galériu (12)
Pribratá Kim Kardashian predviedla svoje tvary v nelichotivých šatách

NEW YORK – Opäť šliapla poriadne vedľa! Hoci sa americká hviezda, Kim Kardashian (30), celé leto predvádzala so schudnutými krivkami v bikinách, týmto časom je koniec. S príchodom zimy sa totiž poriadne zaobľuje. A občas si kypré tvary dokonca okato zvýrazní – nešťastným outfitom!

Tá sa ale prepočítala! Aj keď sa čerstvá tridsiatnička snaží za veľkou mlákou určovať módne trendy, dobre padnúci outfit niekedy nedokáže vybrať ani pre seba samú. Dôkazom je jej nedávne vystúpenie v talkšou, ktorú moderuje Jay Leno. Vďaka nelichotivým šatám totiž na obrazovke vyzerala poriadne rozkysnuto!

Čo si to len na seba navliekla? Túto otázku si momentálne kladú viaceré zahraničné médiá v snahe Kim čo najviac zosmiešniť. Tmavovláska totiž očividne zabudla na zlaté pravidlo, že kamera pridáva zopár kilogramov. A akoby to nestačilo, zvolila aj príliš obtiahnuté béžové šaty – minimálne o číslo menšie!

Látka nariasená v páse, vypuklé brucho a tradične veľké pozadie – to všetko sa stalo dôvodom na uštipačné poznámky aj redaktorov denníka Daily Mail. Tí na mladej celebrite pochválili jediné. Béžové lodičky!

Za nepodarený outfit zrejme v Kiminom prípade môže fakt, že všetky svoje módne kúsky sama vlastní. Ako sa totiž priznala, šaty po tom, čo ich už mala oblečené, do obchodu nevracia: „Nie je to správne. Keďže teraz vlastním obchod, uvedomujem si, že to nie je práve tá najlepšia vec, ktorú som robila.“





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu