Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezda seriálu Beverly Hills 902 10: Ukázala svoje vnady!

Jessica Lowndes vystavila bujný dekolt Zobraziť galériu (2)
Jessica Lowndes vystavila bujný dekolt

LOS ANGELES – Tá ich teda má! Hviezda nových pokračovaní seriálu Beverly Hills 902 10, Jessica Lowndes (22), vie, ako poriadne osláviť narodeniny. Svojich priateľov pohostila nielen chutnými koláčikmi, ale aj pohľadom na svoje bujné vnady!

Výstrih ako sa patrí! Herečka, ktorá sa dostala do povedomia ako Adrianna Tate-Duncan v seriáli Beverly Hills, vie, ako poriadne rozprúdiť oslavu svojich dvadsiatych druhých narodenín. Stačí hostí ponúknuť dobrým pohostením a nahodiť poriadny výstrih. Posúďte sami, koho by pohľad na tieto prsia nepotešil?!

Tmavé vlasy, žiarivé oči a veľké prsia! Takýmto výzorom sa mohla pochváliť Jessica počas svojej párty. Herečka si totiž zrejme uvedomila, že čím viac zo svojho tela ukáže, tým viac článkov o sebe nájde v médiách. A tak nahodila výstrih až pod prsia!

Sexi Kanaďanka si zrejme povedala, že dobehne slávu svojej kolegyne AnneLynne McCord. O tejto blond kráske sa totiž vie omnoho viac ako o obdarenej brunetke Jessice. Zdá sa však, že dnes je s tým koniec. Svetlooká krásavica totiž odhalila svoje guľaté prsia a zrejme sa nevie dočkať titulných stránok!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu