Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Táto misska nemá zábrany: Predviedla svoje šťavnaté krivky!

Kolumbijská miss Elizabeth Loaiza Zobraziť galériu (6)
Kolumbijská miss Elizabeth Loaiza

KOLUMBIA – Išla do naha! Plné prsia, krásna tvár a sexi strapaté vlasy – to je obraz, ktorý sa vryje do mysle nejedného Kolumbijčana po tom, čo uvidí nové snímky Miss 2006, Elizabeth Loaiza (22). Hanblivosť totiž nechala doma a pred objektív kamery vyrazila úplne „naostro“!

Keď niečo chce, ide si za tým! Kým slovenské missky si aspoň ako tak udržiavajú úroveň a erotickým foteniam sa vyhýbajú ako čert svätenej vode, tie kolumbijské zrejme s odhalením svojich vnád žiadny problém nemajú. Našťastie! V priesvitnom mokrom tielku, maličkých nohavičkách či úplne nahá – tak zapózovala Miss Kolumbia 2006 na svojich najnovších fotografiách.

Elizabeth síce nie je klasickou tmavou kráskou, akú si spájame s Latinskou Amerikou, to jej však na príťažlivosti neuberá. Jej vzrušujúce krivky dostali pred štyrmi rokmi porotcov v súťaži MISS Kolumbia a dnes nimi očarila aj redakciu magazínu Don Juan. Práve ten totiž uverejnil jej zvodné fotografie a zároveň ju menoval za svoje tohtoročné najsexi dievča.

Hoci táto sympatická Kolumbijčanka študovala obchod, jej túžbou je stať sa uznávanou herečkou. Zatiaľ sa však viac ako vo filmoch presadila v reklame. Okrem šoubiznisu má však aj množstvo iných záľub. Miluje hru na klavír, jazdenie na koni a autá. Práve obchodu s autami a motocyklami by sa raz chcela venovať naplno. Zatiaľ sa však viac venuje sexi pózovaniu a jej fanúšikovia sú jej za to nesmierne vďační!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu