Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neuveriteľná zmena Rómok z Talentu: Oholené fúzy, líčidlá...!

Nová podoba dievčat zo Sabrosy. Zobraziť galériu (7)
Nová podoba dievčat zo Sabrosy.

BRNO – Prekvapenie! Vystupovať v živom prenose nie je len tak. Preto sa aj trio Sabrosa pred nedeľným semifinále šou Česko Slovensko má talent dostalo do rúk odborníkom na ženskú krásu. Dievčatá boli po ich zásahu takmer na nespoznanie!

Za šminky peniaze nevyhadzujú! Keď sa Jana, Júlia a Aneta objavili na divadelnom kastingu, bolo vidieť, že ženská márnivosť je im cudzia. Na pódium sa postavili bez nejakých veľkých úprav svojej vizáže. Zahrali, zaspievali a ich talent bol jasný.

Pred živým semifinálovým prenosom sa však po výzorovej stránke poriadne zmenili. „Miernou depiláciou prešli už pred semifinále. Bolo to na základe ich vlastnej iniciatívy,“ dozvedeli sme sa od človeka zo zákulisia šou. Navyše, aj tvorcovia programu prihliadali na to, aby každý súťažiaci vyzeral na obraze dobre.

Preto sa Sabrosa ocitla pod rukami vizážistov a kaderníkov. Dievčatám zmizlo ochlpenie nad perami, oči im zvýraznilo líčenie a vlasy prešli komplikovanou úpravou. Každá z nich strávila v kresle odborníka približne hodinu.

A stálo to za to! „Veľmi pozitívne ich hodnotili všetci známi a kamaráti. Boli nadšení tým, aké krásne ženy majú v osade. Vraj o tom doteraz ani len netušili,“ prezradila topkám PR manažérka projektu Perla Vohráliková.

 

VIDEO: Vystúpenie tria Sabrosa v šiestom semifinále.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu