Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevidiaci raperi z Talentu: Ostrá hádka v zákulisí!

Bratia Wilnrotterovci alias skupina NH6 sa údajne nepohodli s tvorcami šou. Zobraziť galériu (11)
Bratia Wilnrotterovci alias skupina NH6 sa údajne nepohodli s tvorcami šou.

KOŠICE/BRNO – Boli tvrdohlaví! Už dnes večer sa v šou Česko Slovensko má Talent predstavia aj bratia Noro (18) a Heňo (18) Wilnrotterovci alias skupina NH6. Ako sme zistili, ich vystúpeniu predchádzala ostrá výmena názorov. Dvojičky sa pochytili s tvorcami šou. Čo bolo príčinou konfliktu?!

Nepohodli sa! Formácia NH6 zaujala počas kastingov odbornú porotu silnou hip-hopovou piesňou z vlastnej tvorby. Jej text zachytával neľahký osud nevidiacich súrodencov. Tvorcovia šou zrejme čakali, že v semifinálovom kole predstavia taktiež niečo podobne emotívne. Žiaľ, opak je pravdou. 

„Predpokladalo sa, že opäť prídu s niečím silným. Avšak pieseň, ktorú si chalani vybrali, bola textovo slabšia, čo sa tvorcom vôbec nepáčilo,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia súťaže. Ako ďalej dodal, raperom radili, aby svoj výber prehodnotili. Tí však boli razantne proti. Dokonca sa kvôli tomu s produkciou pohádali.

Na Kolibe sme zisťovali, do akej miery tvorcovia šou ovplyvňujú vystúpenia súťažiacich. „Príprava a prevedenie súťažného vystúpenia závisia od šikovnosti a talentu účinkujúcich,“ povedala na adresu toho PR manažérka Jojky Perla Vorháliková. Vzápätí tiež dodala: „Ak súťažiaci prejavia záujem o istú radu, tvorcovia ju, samozrejme, môžu poskytnúť.“

Keď sme oslovili jedného z bratov s otázkou, ako to celé vlastne bolo, spor zahmlieval. „Len sme sa dohadovali, ktorá pieseň by bola inštrumentálne vhodnejšia,“ poznamenal Heňo. Či išlo o dobrý výber piesne, sa ukáže už dnes večer v predposlednom semifinálovom kole súťaže Česko Slovensko má Talent. 

Zaujíma vás, kto ďalší dnes večer v šou vystúpi? Pozrite si GALÉRIU.  

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu