Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevidiaci bratia z NH6: Pretvárka a faloš!

Bratia Wilnrotterovci alias skupina NH6. Zobraziť galériu (20)
Bratia Wilnrotterovci alias skupina NH6.

BRNO/KOŠICE – Rapujúci bratia Noro (18) a Heňo (18) Wilnrotterovci alias NH6 sa stali absolútnymi víťazmi šiesteho semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent. Po skončení prenosu nám v rozhovore prezradili, že životom ich sprevádza neúprimnosť a klamstvá!

Všetko je zrazu inak! Nevidiaci bratia Heňo a Noro sa vďaka účasti v talentovej šou stávajú zo dňa na deň známejšími. Ako sami priznali, hoci im popularita lichotí, má aj svoje tienisté stránky. Je pre nich totiž náročné nájsť si správnych ľudí, ktorými sa obklopia. Tvrdia, že všade naokolo je samá faloš.

„Keď človek nie je mediálne známy, tak vtedy mu aj tie dievčatá dajú pocítiť, že ty sa mi nepáčiš, nesedíš mi povahou. Možno jedna zo 100 mu povie svoje áno, ale tak to už chodí,“ poznamenal Heňo. Vzápätí na to dodal, že takéto ženy ho nezaujímajú a neverí im. „Pred dvoma rokmi by sa na mňa to dievča nepozrelo. Je to celé falošné,“ poznamenal raper.

Rodák z Košíc sa netajil ani tým, že aj ľudia v jeho okolí sú rovnakí. A prehnaná priateľskosť mu lezie na nervy. „Je to kopec riťolezov, ktorí zrazu majú záujem o spoluprácu a v minulosti s nami nechceli mať nič spoločné. Po troch rokoch sa mi tiež ozývajú tí, ktorých som stretol raz v živote,“ povedal Heňo. Jeho brat našiel na odvrátenej stránke rastúcej popularity predsa len niečo pozitívne. „Otvorili sa mi oči a potvrdilo sa mi to, kto to myslí úprimne a kto nie,“ uzavrel Noro.

Ako to v šiestom semifinálovom kole vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU! 

Video: Vystúpenie nevidiacich bratov Nora a Heňa. 



noro a heno


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu