Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Do finále Talentu akrobati: Bílá bola vo vytržení!

Lucie Bílá zostala z vystúpenia formácie Dae Men vo vytržení. Zobraziť galériu (16)
Lucie Bílá zostala z vystúpenia formácie Dae Men vo vytržení.

BRNO – Dostalo ju to! Porotkyňa šou Česko Slovensko má Talent Lucie Bílá (44) sa včera večer poriadne odviazala. Pri hodnotení vystúpenia polonahých akrobatov z formácie Dae Men sa netajila tým, že by uvítala, keby sa jej kolegovia Jaro Slávik (36) a Jan Kraus (57) odhalili. Čo všetko prinieslo v poradí šieste semifinálové kolo?

Zdá sa, že Lucie Bílá nebola jediná, kto vo včerajšom kole ocenil umenie silových akrobatov Dae Men. Aj diváci im poslali množstvo esemes hlasov, ktoré im zaručili účasť v tzv. rozstrele. V ňom sa ocitli spoločne s rómskym triom Sabrosa. Paradoxne práve mladým Rómkam dala česká slávica svoj hlas. Na postup to však dievčatám nestačilo!

Formácia Dae Men to však Bílej určite nezazlievala. Bezprostredne po ich vystúpení totiž nešetrila lichôtkami na adresu svalnáčov. „Bolo to fantastické,“ poznamenala viackrát. Vzápätí na to sa otočila na porotcov a dodala: „Páni, keď pôjdeme do toho finále, nechcem od vás ten tanec, ale keby ste tak prišli bez košele.“ Na speváčkinu poznámku nenachádzal kolega Slávik slová. Povedal iba, že podľa neho akrobati určite patria do Las Vegas.

Absolútnym víťazom šiesteho semifinálového kola sa stala formácia NH6, ktorú tvoria nevidiaci bratia Noro a Heňo Wilnrotterovci. Práve oni spoločne s akrobatmi Dae Men zabojujú už 28. novembra o výhru v talentovej šou.

Účastníci 6. semifinálového kola:

NH6

Dae Men

Phantomas Crew

Kristína Procházková

Sabrosa

Queenie

Vanesa Šanková a Marek Peťko

Jarko Krigovský

Zdeněk Kožušník

Ak chcete vedieť, ako sa obliekajú moderátori šou Česko Slovensko má Talent, kliknite SEM!

Video: Vystúpenie formácie Dae Men.

Video: Vystúpenie nevidiacich bratov Nora a Heňa. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu