Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Strhaný Mojsej krátko pred rozvodom: Ten ma netrápi, toto ma se*ie viac!

Strhaný Braňo Mojsej. Zobraziť galériu (5)
Strhaný Braňo Mojsej.

BRATISLAVA – Kruhy pod očami a smútok v tvári! Tak vyzeral Braňo Mojsej (42) pred pár dňami v priestoroch luxusného bratislavského hotela. Ako sa zdá, blížiace sa rozvodové konanie s manželkou Norou (52) mu dáva zabrať. A nielen to. Čo ešte hudobníka trápi?

Rozvodové konanie kontroverznej dvojice je naplánované na budúci pondelok. Ako nám v súvislosti s ním nedávno prezradila Nora Mojsejová, jej manželovi sa tento krok príliš nepáči. No ona trvá na svojom, hoci ho má stále rada. „Ukončíme to na sto percent. Návrh je podaný. Všetky doklady boli doložené a podpísané,“ povedala. 

Svoje rozhodnutie nezmenila ani po októbrovej módnej prehliadke v Bratislave, kam prišla spolu s ním. Tento fakt zrejme hudobníka trápi. Ako totiž vidno na fotografiách, ktoré sa nám pred pár dňami podarilo urobiť v priestoroch luxusného hotela v centre hlavného mesta, Braňo má kruhy pod očami a pôsobí strhane.

„Ráno nevyzerám nadšene. Mal som veľa roboty, tak som bol unavený,“ tvrdil nám spočiatku Mojsej, ktorého vraj rozvod až tak nezaujíma. „Vôbec sa tým nezaoberám. Čo má byť, to bude. Po tom, čo som zažil, sa snažím nemyslieť na budúcnosť, jednoducho žiť pre daný okamih. Pre dnešok. Je zbytočné sa niečím deptať. Potom má človek zbytočné psychické problémy. My s Norou vychádzame teraz dobre,“ povedal Braňo, ktorý vraj chápe manželkino rozhodnutie rozviesť sa.

„Nebudem ju od ničoho odhovárať,“ vyjadril sa najznámejší obyvateľ Pereša. Ako ďalej dodal, oveľa viac ako rozvod ho vraj trápi čosi iné. „Nemám dôvod na úsmev kvôli tomu, že všetky moje peniaze mi zadržiavajú v štátnej pokladnici. Neviem, na základe čoho. Aj som zisťoval, že prečo. Som slušný človek, no odpoveď som nedostal. Toto ma se**e najviac. Rozvod ani tak nie, lebo si myslím, že nás tak skoro nerozvedú,“ uzavrel Mojsej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu