Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mojsejovej šou: Norine vulgárne gesto a Škamlovej odhalené vnady!

Nora Mojsejová so vztýčeným prostredníkom a Romana Škamlová s odhaleným prsníkom. Zobraziť galériu (33)
Nora Mojsejová so vztýčeným prostredníkom a Romana Škamlová s odhaleným prsníkom.

BRATISLAVA – Predviedla sa! Nora Mojsejová (52) včera v Bratislave predstavila na módnej šou svoju návrhársku tvorbu. Hostia prítomní na akcii mohli okrem podnikateľkiných tridsiatich modelov vidieť aj Košičankine vulgárne gesto a obnažené prsia modelky Romany Škamlovej.

V luxusnom bratislavskom hoteli sa včera konala módna šou košickej podnikateľky Nory Mojsejovej. Tá prítomným hosťom predstavila dovedna tridsať svojich modelov. „Som spokojná s tým ako to dopadlo. Výsledok trojmesačnej práce stál za to,“ povedala pre topky.sk Mojsejová.

Medzi exkluzívnymi kúskami nechýbala ani róba v hodnote 10 000 €, ktorá bola zdobená zlatom z Dubaja. Model predviedla najkrajšia Slovenka roku 2009 Barbora Franeková. Pozornosť však nepútala iba ona, ale aj I. vicemiss z roku 2007 Romana Škamlová. Šaty, ktoré predvádzala, boli totiž poriadne provokatívne. Pri každom pohybe odhaľovali jej ženské prednosti. Miestami to vyzeralo tak, že jej doslova vypadnú z výstrihu. Našťastie však neukázala viac, než by chcela.

Samotná Nora Mojsejová zožala za svoju tvorbu veľký úspech a hostia ju obdarovali množstvom kvetov. O to prekvapivejšie bolo jej gesto, ktoré predviedla na záver prehliadky. Do objektívov fotoaparátov totiž ukázala prítomným novinárom vztýčený prostredník. Keď sme sa jej na to po módnej šou spýtali, nechcela to vysvetliť. „Nemôžem to povedať,“ smiala sa Mojsejová, ktorá si dôvod nechala pre seba.

Aká je luxusná módna kolekcia podľa Nory Mojsejovej? To vám prezradíme TU!

Pozrite si Norinu módnu tvorbu v našej galérii. Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Takto to na prehliadke vyzeralo.



Nora Mojsejova o prehliadke vlastnej kolekcie verzia 2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu