Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mojsejovci šokujú: Zvrat v rozvode a druhá svadba!

Nora a Braňo Mojsejovci Zobraziť galériu (3)
Nora a Braňo Mojsejovci (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ďalšie prekvapenie! Nora Mojsejová (52) topkám prezradila, že jej manžel Braňo (42) navrhol druhú svadbu. A to i napriek tomu, že sú momentálne v rozvodovom konaní.

Nora Mojsejová predviedla v stredu v bratislavskom luxusnom hoteli svoju módnu kolekciu. Po jej boku stál manžel Braňo, s ktorým bola ešte donedávna na nože kvôli jeho alkoholovým excesom. „Oni sú opäť spolu?“ pýtali sa hostia prítomní na akcii. „Všetko sme si vysvetlili. K tomu, čo sa stalo, sa už nevraciame,“ vysvetlila topkám Mojsejová to, ako spolu momentálne „fungujú“.

Hoci sa dvojica snaží nájsť si k sebe cestu, Košičanka si stojí za rozvodovým rozhodnutím. „Na tom trvám, tak sme sa dohodli,“ povedala Nora, ktorá tiež naznačila, že Braňo nie je nadšený z myšlienky, že by mali ukončiť manželstvo. „Vraj nepôjde na súd,“ smiala sa Mojsejová, pričom jedným dychom dodala: „Mňa bude zastupovať advokát, všetko je pripravené.“

Ako sme sa od Mojsejovej ďalej dozvedeli, Braňo sa chce rozviesť iba za určitých podmienok. „Povedal mi, že to urobí iba vtedy, keby sme sa znovu vzali. On by navrhol, kde by bola svadba. Myslel to úplne vážne,“ prezradila topkám podnikateľka, ktorej sa to však príliš nepáči. „Načo by sme robili také sprostosti?“ odvetila Nora spôsobom sebe vlastným. Nechajme sa však prekvapiť, či náhodou ešte svoje rezolútne rozhodnutie neprehodnotí.

Viac článkov o Norinej prehliadke:

VIDEO Mojsejovej šou: Norine vulgárne gesto a Škamlovej odhalené vnady!

Nora Mojsejová: Luxusná kolekcia po prvýkrát v Bratislave

 

Sledujte TOPKY TV: Nora Mojsejová o tom, ako je to momentálne medzi ňou a Braňom.



mojsejova o rozchode s branom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu