Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mojsejová má v Bratislave strach: Musela si najať ochranku!

Nora Mojsejová si najala ochranku. Zobraziť galériu (3)
Nora Mojsejová si najala ochranku.

BRATISLAVA – Čoskoro to vypukne! Už dnes večer sa bude konať módna šou Nory Mojsejovej (52) v našom hlavnom meste. Podnikateľka však má isté obavy o bezpečnosť. Preto museli do jej služieb nastúpiť ochrankári!

Samý luxus! To dnes ponúkne Nora Mojsejová na módnej prehliadke svojej odevnej značky. Prepychom bude dýchať už samotné miesto konania, ktorým je drahý bratislavský hotel. Situácia si dokonca vyžiadala aj služby ochrankárov!

Dôvodom nie je samotná podnikateľka a stráženie jej osoby, ale exkluzívny model šiat. „Vrch róby je zdobený zlatom, ktoré je dovezené z Dubaja,“ prezradila Mojsejová príčinu, kvôli ktorej sú potrební svalnatí muži. Podľa našich zistení presahuje hodnota spomínaného kúsku hranicu 10 000 eur. Táto cena sa podpísala pod to, že šaty povezie z Košíc do Bratislavy špeciálne auto. A potom si ich vezme na starosť ochranka!

„Nemôžem nechať nič na náhodu,“ povedala topkám Nora, ktorá nám tiež prezradila, že okrem luxusnej zlatej róby odprezentuje počas večera ďalších 30 vlastných modelov. „Rozhodne sa bude na čo pozerať,“ uzavrela tému módnej šou podnikateľka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu