Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Popletený Slezáček: Z honosnej recepcie urobil staničný bufet!

Juraj Slezáček vyriešil prekážku svojsky. Zobraziť galériu (10)
Juraj Slezáček vyriešil prekážku svojsky.

BRATISLAVA – Chýbali mu len "parťáci"! Herec Juraj Slezáček (67) si pred pár dňami vyrazil na módnu šou, ktorá sa konala v luxusnom bratislavskom hoteli. Po skončení prehliadky nechýbal ani na následnej recepcii. Keď si však chcel pochutnať na maškrtách, robilo mu to menší problém!

Herec Juraj Slezáček, ktorý je divákom známy aj ako Emilko Blichár z jojkárskeho seriálu Panelák, si spoločne s manželkou obzerali kožušinové trendy na nedávnej spoločenskej akcii. Po skončení prehliadky sa zvítali so známymi, prehodil zopár slov a pristavili sa aj pri švédskych stoloch. Keď si však Slezáček vyberal jedlo, zistil, že dve ruky mu na to nestačia. Vyriešil to dosť netradične!

Napriek tomu, že sa recepcia niesla v pompéznejšom štýle, herec si z toho ťažkú hlavu nerobil. Potom, čo si na tanier naložil jedlo, mal problém s príborom. Ruky mal totiž plné a nevedel, kam dať vidličku a nôž. Vyriešil to teda svojsky, strčil si to do vrecka saka. A to nepôsobilo príliš vhodne. Potom sa pokojne s pivom v jednej ruke a s jedlom v druhej pobral za manželkou. Ktovie, či ho tá za nevhodné gesto vyhrešila tak, ako by to urobila jeho seriálová partnerka.    

Na módnej prehliadke sa predstavila aj moderátorka Marianna Ďurianová. Ak chcete vedieť, aký je jej vzťah ku kožuchom, čítajte TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu