Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zúfalstvo chorého Slezáčka: Jedna komplikácia za druhou!

Juraja Slezáčka v týchto dňoch sužujú zdravotné komplikácie. Zobraziť galériu (5)
Juraja Slezáčka v týchto dňoch sužujú zdravotné komplikácie. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Na prácu musí teraz zabudnúť! Ako sme vás už na topkách informovali, Juraja Slezáčka (70) v týchto dňoch sužuje podlomené zdravie. Začiatkom týždňa preto musel podstúpiť dôležitý operačný zákrok. Ten však pripútal herca na nemocničné lôžko na dlhšiu dobu, než pôvodne lekári očakávali. V obľúbenom Paneláku ho preto tak skoro neuvidíme.

Herec Juraj Slezáček nezačal svoj 70ty rok života úplne podľa predstáv. Zdravíčko mu síce doteraz chvalabohu slúžilo, no zrazu sa objavili nečakané problémy. Na jeho zdraví a dobrej kondícii sa podpísal fakt, že umelec je tuhým fajčiarom. A práve táto "záľuba" je jednou z príčin, kvôli ktorej musel pod nôž. Zistili sme, že v utorok podstúpil zákrok, pri ktorom mu operovali cievy.

Podľa našich informácií malo isť síce len o jednodňový lekársky úkon, panelákový Emilko si však v nemocnici poležal o čosi dlhšie, než lekári predpokladali. Domov ho prepustili až v piatok. Dôvodom boli nečakané komplikácie. „Niečo sa zlepšilo, niečo nie. Ešte to nie je uzavreté. Ani primár zatiaľ nevie presne povedať v akom to je štádiu. Všetko ukážu až kontroly,“ reagoval Slezáček, keď sme ho v súvislosti so zhoršeným zdravotným stavom oslovili.

Produkcii jojkárskeho seriálu síce nahlásil, že by sa na pľac rád vrátil koncom mesiaca, či to však bude možné, je otázne. „Pozrite, pokiaľ budem môcť a môj zdravotný stav mi to dovolí, tak pracovať pôjdem,“ dodal Emilko, ktorý sa však podľa všetkého pred kamery silou-mocou hrnúť určite nebude. Diváci si preto budú musieť na obľúbenú postavu Paneláku zrejme počkať dlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu