Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

ODKLEPNUTÉ! Miku v Markíze nahrádza Rozborilova partnerka Ťapáková!

Zuzana Ťapáková
Zuzana Ťapáková

BRATISLAVA - Novou generálnou riaditeľkou Markízy sa stala Zuzana Ťapáková, doterajšia šéfka centra marketingu televízie, ktorá v Záhorskej Bystrici pracuje od roku 1996, kedy televízia vznikla. V súkromí tvorí pár s moderátorom Vilom Rozborilom.

Informáciu o jej vymenovaní do funkcie v utorok oficiálne potvrdili aj v Markíze. “Pracujem v televízii už viac ako 14 rokov, aj preto som prijala funkciu generálnej riaditeľky. Je pre mňa veľkou výzvou riadiť televízne procesy s vysoko profesionálnym tímom mojich kolegov. Mojou hlavnou prioritou je posilniť líderstvo televízie Markíza, rozvíjať televíziu Doma, iniciovať nové mediálne aktivity, podporovať našich klientov v dosahovaní ich cieľov, ale predovšetkým prinášať našim divákom aj naďalej kvalitný program, ktorý očakávajú,” povedala Zuzana Ťapáková.

Po odstúpení Václava Miku z postu generálneho riaditeľa boli v hre viacerí kandidáti. Napríklad šéf spravodajstva a publicistiky Markízy Tibor Búza. Ponuku vraj dostal tiež riaditeľ druhej najsledovanejšej televízie Joj František Borovský. Ťapáková nastúpi do čela Markízy v čase, keď stanica stráca divákov. Televízia je na tom údajne horšie aj finančne.

Mediálna spoločnosť CME poskytuje služby v oblasti médií a zábavy a prevádzkuje firmy pôsobiace v oblasti televízneho vysielania, internetu a tvorby televízneho obsahu v šiestich štátoch strednej a východnej Európy. Televízne stanice sa nachádzajú v Bulharsku, Chorvátsku, Česku, Rumunsku, na Slovensku a v Slovinsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu