Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Amy Winehouse: Z rozgajdanej feťáčky módna retro ikona!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (13)
Amy Winehouse

LONDÝN – Vyzerá fit a dokonca aj celkom k svetu! Britská speváčka Amy Winehouse (27) je možno nepoučiteľná, ale v poslednom období výrazne opeknela - pôsobí neuveriteľne žensky, pre niektorých mužov hádam i zvodne. Amy, žeby sa ti konečne zablýskalo na lepšie časy?!

Pozornosti médií opäť neušlo, že talentovaná speváčka vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Možno je to tým, že sa údajne tri roky nedotkla drog, aj keď „panákmi“ stále nepohrdne. Dôležité však je, že jej ženskejší vzhľad si všimol módny magazín Harper´s Bazaar, vďaka čomu sa Amy objaví už v jeho novembrovom čísle. A bude sa na čo pozerať – taká elegantná sa speváčka neukázala už poriadnu dobu. Fotky budú ladené do čiernobiela, pri ktorom vynikajú jej šialené tetovania, ale zároveň zaujímavé rysy. Je na ňu skrátka radosť pozerať!

Pred fotoobjektívom bola nervózna! „Som muzikantka, nie modelka,“ hundrala si Amy pri fotení, na ktorom sa nevedela uvoľniť. Zneisťovala ju totiž štylizácia do úlohy módnej ikony. „To ja určite nie som, veď ja sa zvyknem obliekať tak, akoby stále boli päťdesiate roky,“ poznamenala speváčka, ktorá nepopiera, že tak spokojne a šťastne vyzerá vďaka svojmu tri a polmesačnému vzťahu s režisérom Regom Travissom.

Amy ako tvár módnej kolekcie! Na túto divošku sa totiž usmialo šťastie v podobe spolupráce so značkou Fred Perry, vďaka ktorej sa bude môcť vyžívať vo svojich obľúbených retro modeloch. Nové kabáty, tričká, či sukne sú inšpirované obdobím 40-tych a 50-tych rokov. A práve tie sú momentálnou inšpiráciou speváčky, ktorá sama o sebe tvrdí: „Ak  som zajtra mala umrieť,  zomriem ako šťastné dievča!“



O ďalších rebelkách Hollywoodu sa dočítate tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu