Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mokrý vs. Mórová na súde: Bitka o syna a alimenty!

Juraj Mokrý a Diana Mórová sa stretli na súde. Zobraziť galériu (3)
Juraj Mokrý a Diana Mórová sa stretli na súde.

BRATISLAVA – Spory neutíchajú! Pred pár dňami sa Juraj Mokrý (33) stretol so svojou expartnerkou Dianou Mórovou (40) na súde. Predmetom sporu je opatera ich spoločného syna Quida (4) a výška alimentov. Ako „súboj“ bývalých milencov dopadol?

Zabávač Juraj Mokrý sa od rozchodu s Dianou Mórovou nikdy netajil tým, že chce so svojim synom tráviť viac času. Práve on bol teda podľa zistení týždenníka Šarm navrhovateľom súdneho pojednávania, na ktorom sa riešila úprava rodičovských práv a povinností. Mokrému svitla nádej v podobe tzv. delenej starostlivosti. To by sa však s Dianou museli dohodnúť!

Rodičia štvorročného Quida však spoločnú reč nenašli. A tak chlapec naďalej zostáva u matky. Jurajovi sa však podarilo vydobyť si viac spoločne strávených chvíľ s ním. Za moderátorov ďalší úspech v "ťahaniciach" o malého možno považovať aj to, že súd Diane nevyhovel v otázke výživného. Herečka sa údajne usilovala o zvýšenie alimentov.

Keď sme Mokrého oslovili s otázkou, aké bolo pojednávanie, reagoval svojsky. „Jesenné,“ odpovedal. Akonáhle sme chceli vysvetlenie, odbil nás slovami „Mám hlasový pokoj,“ a položil telefón. Pre týždenník Šarm sa Diana Mórová vyjadrila, že z jej strany to bolo určite posledné pojednávanie. „Inak ako súdnou cestou sa zrejme dohodnúť nevieme. Ťažko sa totiž komunikuje s človekom, ktorý vás obviňuje z toho, že ste najhoršia matka a k...a,“ uzavrela tému právnych sporov o syna.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu