Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mokrý: Ďalšie tajné „rande“ s Maštalírovou!

Juraj sa s Evou naobedoval a potom spoločne pokračovali v ceste. Zobraziť galériu (9)
Juraj sa s Evou naobedoval a potom spoločne pokračovali v ceste.

BANSKÁ BYSTRICA – Opäť spolu! Juraj Mokrý (32) trávi od rozchodu s herečkou Dianou Mórovou (40) stále viac času v spoločnosti jej najlepšej kamarátky - Evy Maštalírovej. Tá robila zabávačovi spoločnosť aj na nedávnom obede v Banskej Bystrici. Čo tí dvaja spolu majú?!

Stále bez partnerky! Napriek tomu, že od rozchodu Juraja Mokrého a Diany Mórovej už ubehol takmer jeden rok, miesto po zabávačovom boku je stále prázdne. V jeho spoločnosti sa však často objavuje sesternica herca Tomáša Maštalíra – Eva. Logicky sa preto vynárajú dohady, že jej vzťah s Mokrým je viac než kamarátsky.

„Špekulovať sa môže, naše stretnutia majú výlučne pracovný charakter,“ povedal nám na adresu toho Juraj. Ako ďalej prezradil, spoločne s plavovláskou pracujú na jednom filmovom projekte. A práve ten ich zaviedol aj na letisko do Očovej. Tam obzerali aeroplány, ktoré na nakrúcanie potrebujú. „Cestou do Bratislavy sme sa zastavili vo fastfoode v Banskej Bystrici. Občerstvili sme sa a pokračovali sme v ceste,“ poznamenal zabávač.

Eva a Diana boli kedysi dobrými priateľkami. Zaujímalo nás teda, čo hovorí Mórová na ich spoločné stretnutia. „Ju pravdepodobne nezaujíma nič, čo robím,“ zareagoval Mokrý. Čo sa týka Evy Maštalírovej, ešte dodal: „Bola v blízkom okruhu ľudí, s ktorými sme sa stretávali, keď sme s Dianou tvorili bizarnú dvojicu.“ Priestor na vyjadrenie sa k tejto téme sme poskytli aj samotnej herečke. Tá však nijako nereagovala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu