Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dcéra Willa Smitha: Toto je najnevkusnejšie dieťa šoubiznisu!

Willow Smith Zobraziť galériu (6)
Willow Smith (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Má len deväť rokov, ale doobliekať sa vie poriadne! Zdá sa, že dcéru Willa Smitha Willow (9) už od malička vedú k tomu, aby vedela upútať pozornosť médií. Model, v ktorom sa predviedla v Miláne, totiž vyzeral viac ako hrozne!

Prečudesné pančuchy, tričko s novinovou potlačou a prúžkovaná kabelka! Willow Smith sa asi na prehliadke Emporio Armani v Miláne snažila predviesť ako nová módna ikona. A hoci si medzi mladými rebelmi určite nájde aj svojich fanúšikov, v zásade sa dá jej oblečenie opísať dvoma slovami - totálny chaos!

Mnoho ľudí šokovala už svojím, na deväťročné dieťa viac ako netradičným, účesom. Willow si totiž vyholila polovicu hlavy podobne ako kedysi speváčka Rihanny. Teraz sa však zrejme rozhodla, že ani to nie je dosť výstredné a konce vlasov si odfarbila na bielo! Je jej pritom zjavne jedno, že pripomína skôr malého chlapca, ako dievča.

Zaujímavý je aj postoj jej rodičov. Mnoho matiek či otcov by nesúhlasilo s takýmto štýlom a predvádzaním sa. V rodine Smithovcov je to však zrejme presne naopak. Za extravagantným imidžom potenciálnej speváčky nie je totiž zrejme nik iný ako jej matka, nie veľmi úspešná herečka, Jada Pinkett Smith. Práve ona Willow podporuje aj v speváckej kariére. Pred vyjdením jej prvého singlu povedala: „Bude lepšia ako som v tom kedy mohla byť ja!“ Žeby ďalšia mamička, ktorá chce splniť svoje vlastné sny prostredníctvom svojej dcéry!?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu