Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena Willa Smitha s hlbokým výstrihom: Vyzerá ako kostlivec!

Jada Pinkett Smith prekvapila na festivale vyziabnutou postavou. Zobraziť galériu (6)
Jada Pinkett Smith prekvapila na festivale vyziabnutou postavou. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Žiadne ženské tvary! Hoci sa Will Smith (43) považuje za jedného z najatraktívnejších čokoládových hercov, po svojom boku sa výstavným kusom pýšiť nemôže. Jeho manželka Jada Pinkett (40) má síce odvahy viac než dosť, no jej dekolt zíva prázdnotou. Na festivale predvádzala len trčiace rebrá.

Je len kosť a koža! Napriek tomu, že Jada Pinkett Smith svojou účasťou filmové festivaly poctiť nezvykne, pre 65. ročník kinematografického sviatku v Cannes urobila aj s dvomi ratolesťami výnimku. Bez Willa, ktorý vo svete uvádza tretie pokračovanie ságy Muži v čiernom, sa pravdepodobne doma za veľkou mlákou nudila. Pred paparazzmi sa tak pretŕča sama, no príliš dobrou reklamou sa zatiaľ nezviditeľnila.

Výstrih takmer po pupok a špicaté vypchávky – to boli hlavné detaily herečkiných šiat, ktoré zvolila na promo akciu k snímke Madagascar 3. Že išlo o šťastnú voľbu však povedať, bohužiaľ, nemožno. Jada totiž výstavné poprsie nechala zrejme v Amerike a na francúzsky červený koberec si priniesla len spľasnutý hrudník s vytŕčajúcimi kosťami. Tie by ste jej ľahko spočítali aj voľným okom.

Jada Pinkett Smith prekvapila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Či sa pomerne odvážny model hodí práve na stretnutie s detskými fanúšikmi, už posúďte sami. Isté ale je, že Jada rozprúdila vlnu búrlivých diskusií na adresu jej príliš útlej figúry. Viacerým fanúšikom tiež prekážalo, že dvojnásobná matka si po celý čas držala kamennú tvár a takmer vôbec sa neusmievala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu