Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Will Smith má v posteli výstavný kus: Jeho žena je v bikinách sexi kosť!

Jada Pinkett Smith v bikinách Zobraziť galériu (7)
Jada Pinkett Smith v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Štíhla a zvodná ako nikdy! O Jade Pinkett Smith (41) je známe, že prepadla zdravému životnému štýlu v podobe prísnych diét a poctivého cvičenia. Zdá sa však, že jej úsilie konečne prináša šťavnaté ovocie. Po obvineniach z anorexie ohúrila na pláži v miniatúrnych bikinách – sexi krivkami v životnej forme.

Je mu čo závidieť! Nie je to tak dávno, čo manželka Willa Smitha (44) čelila kritike kvôli svojej vychudnutej postave. Ešte v máji totiž na červenom koberci pútala pozornosť hlbokým výstrihom, v ktorom dominovali vytŕčajúce kosti. Dnes je však situácia celkom iná. Jada Pinkett sa vyzliekla do bikín a predviedla telo, aké jej ostatné štyridsiatničky môžu iba závidieť.

Čokoládová celebrita si uplynulý víkend odskočila na rodinnú dovolenku do malebného prostredia havajských ostrovov. V nedeľu vyrazila na piesočnatú pláž so svojimi dvomi ratolesťami a dcérinou kamarátkou. Samotný Will Smith tentoraz ako hlava rodiny chýbal, no paparazzi si rozhodne prišli na svoje. Jada totiž zvolila úsporné dvojdielne plavky, v ktorej nechala vyniknúť vyšportovanej postavičke. Za štíhle nohy, ploché bruško a vyrysované ramená by sa nemusela hanbiť ani v seriáli Pobrežná hliadka.

Manželia Smithovci čoskoro oslávia 15. výročie svojho sobáša. Z ich manželstva vzišli talentované deti, ktoré sa už v útlom veku dokázali presadiť vo vlnách šoubiznisu – Jaden (14) ako herec a Willow (12) ako speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu