Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Britská hviezdička s výstrihom až po pupok: Vytasila bujné vnady!

Gemma Merna vo večernej róbe podprsenku nepotrebuje Zobraziť galériu (2)
Gemma Merna vo večernej róbe podprsenku nepotrebuje

LONDÝN – Strhla pozornosť na seba! Anglická herečka Gemma Merna (25) pochopila, že ak chce na prestížnom večierku zažiariť, musí odstaviť konkurenciu. Do boja preto vytiahla svoju najsilnejšiu zbraň – hlboký výstrih so skvostným poprsím. Prirodzene, bez podprsenky!

Zámer jej vyšiel! Jednej z hviezd britského televízneho seriálu Hollyoaks stačilo, aby si zvolila krátke šaty bronzovej farby s poriadnym dekoltom.  So zvýraznenými prednosťami tak hneď zatienila svoje herecké kolegyne s menej odvážnym outfitom. Na bále pritom zaujala ako mužov, tak i ženy. Dotieravci si však tentoraz museli nechať zájsť chuť, pretože herečka došla so svojím snúbencom Ianom Mintonom. Budúce leto by sa radi zobrali, a tak sa nenašiel odvážlivec, ktorý by narušil harmóniu zaľúbeného páru!

Posadnutá svojím telom! Gemma sa netají, že mu venuje dôkladnú pozornosť. Pravidelné cvičenie – to je jej recept na sexi krivky, ktorými disponuje. „Keď sa pozriem na svoje telo, len si poviem, že sa vyplatilo na ňom tak tvrdo zamakať,“ pochvaľuje si herečka, ktorá vie vzápätí priznať, že nie je dokonalá. „Aj keď som na tom pomerne dobre a váha mi nekolíše, aj mňa trápi celulitída. Ale to asi nás všetky, nie?“ Pritom si jedlo neodtŕha od úst a aj keď sa cez týždeň stravuje zdravo, cez víkendy s chuťou zhreší. Pokojne siahne po slaninke, čokoláde či likéri!

Nemá sa za čo hanbiť, a tak to patrične využila! Gemma svoje telo vlani prepožičala britskému pánskemu magazínu Nuts. Pred fotografom sa pozvŕtala len v bikinách, ale nedala sa zlomiť, aby ukázala viac. Jej talent však nespočíva iba v pózovaní, považuje sa totiž hlavne za herečku. Nejde pritom len o ďalšiu glamour modelku v obľúbenom seriáli. O tom svedčí jej ocenenie v kategórii Najlepší komediálny výkon na British Soap Awards 2007.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu