Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi Angelina v posteli s Deppom: Horúci striptíz!

Angelina sa v novom filme bez mihnutia oka vyzlečie Zobraziť galériu (10)
Angelina sa v novom filme bez mihnutia oka vyzlečie

LOS ANGELES – Ako zvodná femme fatale! V takej úlohe sa už čoskoro predstaví hollywoodska kráska Angelina Jolie (35) na plátnach svetových kín. A ako to už pri americkej herečke býva, nezostane len pri zvodných pohľadoch – padnú aj vášnivé bozky a vyzliekanie podprsenky!

Mužským fanúšikom vyráža dych! O tom, že matka šiestich ratolestí stále srší šarmom aj sexepílom, svedčia zbrusu nové zábery k jej aktuálnemu filmu Turista. V ňom si po boku Johna Deppa (47) zahrá Elise, rafinovanú agentku Interpolu, ktorá vie, ako a kedy použiť tie pravé ženské zbrane. Z takejto dračice sa chlapom musí zakrútiť hlava takmer okamžite!

Okaté flirtovanie, bozkávanie na balkóne, či saténové šaty spadnuté na podlahu – tým všetkým Angelina pozýva v decembri do kinosál. Pre náročnejších divákov pridala aj posteľový striptíz, tvorcovia dokonca sľubujú divokú scénu v sprche. V kombinácii s prostredím romantických Benátok sa zrejme máme na čo tešiť!

Zaujímavej úlohy sa zhostil tiež samotný Johnny. Ten stvárňuje amerického turistu, ktorý v talianskom vlaku podľahne koketovaniu krásnej Angeliny a nechtiac sa tak zapletie do vysokej špionážnej hry. Dlhovlasá bruneta chce totiž dostať zločinca na úteku a exmilenca v jednom. A neváha si ísť za svojím cieľom aj cez mŕtvoly – doslova!

Aj napriek tomu, že ide o typický thriller s dvoma áčkovými hercami v hlavných rolách, v popredí zostáva strhujúci príbeh lásky. Ten je o to vzrušujúcejší, že obaja hrdinovia snímky majú k sebe blízko aj v súkromí. Počas natáčania to vraj medzi nimi stále poriadne iskrilo... Nehovoriac o odvážnych erotických scénach!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu