Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Módna pohroma! Nevkusné šaty nezachránili ani šestky vnady!

Christina Hendricks šliapla s výberom šiat poriadne vedľa Zobraziť galériu (14)
Christina Hendricks šliapla s výberom šiat poriadne vedľa

LOS ANGELES – Tak toto jej nevyšlo! Americká herečka Christina Hendricks (35) možno zažiarila na premiére filmu svojho manžela ako podporujúca partnerka, to však už rozhodne neplatilo o jej outfite. Zlý strih a prílišná pestrosť z nej spravili tuctovú ženskú. Christie, takto fádnu sme ťa ešte nevideli!

Hviezda seriálu Mad Men je zjav sama o sebe! Jej ryšavú hrivu v kombinácii s porcelánovou pleťou a kyprou postavou nemožno prehliadnuť. Christina rada upozorňuje na svoje bujné poprsie hlbokými výstrihmi. Príroda ju tak štedro obdarila, že to vyzerá, akoby sa jej prsia drali zo šiat von. Muži na premiére hororu Devil si však museli nechať zájsť chuť. Herečka si totiž zvolila šaty, ktoré jej bujné vnady schovali.  Ich gýčovitá farebnosť by sa skôr hodila do domčeka v prérii a nie na červený koberec. Žeby po nich siahla cielene, aby nezatienila manžela, herca Geoffreyho Arenda (32)?

Prsia schovala, ale neskrývala náklonnosť k manželovi! Christina sa tešila z premiéry filmu a svojho drahého s rozkošou fotila v spoločnosti hereckých kolegov. Hoci  svojimi šatami neokúzlila, ako milujúca manželka sa dokonale osvedčila. Pár si totiž pripomína prvé výročie svadby a zdá sa, že to medzi nimi skvele funguje. „Je ohľaduplný, pozorný, múdry a stará sa o mňa. Doslova sa pre mňa rozdáva,“ pochvaľovala si herečka manželský život. Nadšenie neskrýva ani Geoffrey: „Obrúčka na ruke mi vždy pripomenie, že ona je tá, s ktorou prežijem zvyšok svojho života. Obaja sme veľmi šťastní!“

Hollywoodska bohyňa – takto Christinu prezývajú. Hoci má na konte rôzne ocenenia za svoje herecké kvality, tejto prezývke vďačí nepochybne za svoje nadmerné  a hlavne prirodzené poprsie, čo je v prostredí filmových hviezd skôr raritou. Aj keď nepatrí k vyznávačkám kultu chudosti, ženy sa s ňou rady identifikujú. Hoci jej ohnivá hriva ju robí pútavou, pôvodne je blondínka – na ryšavo sa farbí od svojich desiatich rokov. Vďaka svojej neprehliadnuteľnosti sa stala novou tvárou značky London Fog.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu